Florin Grozea a castigat prima editie a concursului Start Ups Marathon

florin.grozea.oficialIn perioada 30 septembrie-1 octombrie, la Bucuresti a avut loc prima editie a “Start Ups Marathon“, eveniment organizat de catre Asociatia Romanian Business Accelerator.

In cadrul “Start Ups Marathon” 50 de tineri care doresc sa inceapa propria afacere au avut ocazia sa-si prezinte ideile de business in fata unui juriu compus din antreprenori si manageri de top din Romania.

Din cele 5 premii anuntate (in valoare totala de 28.000 de euro), la prima editie a fost acordat un singur premiu, Locul I, in valoare de 10.000 de euro (premiu acordat de RoAccelerator cu sustinerea DCTAX & Unicredit Tiriac Bank) lui Florin Grozea, pentru proiectul “Hit Yourself Consulting“, o agentie de new media.

Florin Grozea a raspuns, pentru Intreprinzatori.ro, catorva intrebari despre Start Ups Marathon si proiectul castigator.

Intreprinzatori.ro: Ne poti prezenta, pe scurt, proiectul castigator la prima editie Start Ups Marathon?

Florin Grozea: Hit Yourself Consulting este o agentie online dedicata artistilor – Digital Strategy for the Music Industry. Intr-o industrie romaneasca de peste 100 de milioane de euro anual nu gasim nicio agentie dedicata mediului online. Asta in conditiile in care artistii romani deja folosesc Internetul in toate domeniile carierei lor (promovare, distributie, marketing) pentru a se diferentia si a supravietui.

Intreprinzatori.ro: E mult, e putin 10.000 de euro pentru un Start Up? Asigura acest premiu investitia pentru proiect sau ai nevoie si de alte investitii?

Florin Grozea: Premiul este bine-venit! Dar planul nostru de afaceri este ambitios si e mereu loc de investitii. Niste bani in plus ne ajuta sa crestem mai repede.

Intreprinzatori.ro: Cum ti s-a parut Start Ups Marathon si premierea, avand in vedere ca au existat si voci care au criticat dur organizarea din cauza faptului ca nu s-a acordat decat un premiu, in conditiile in care in regulamtentul concursului este specificat ca un proiect poate castiga mai multe premii sau se pot acorda mai putine premii decat cele anuntate initial?

Florin Grozea: Regulamentul este clar si acesta nu a fost incalcat. Si mie mi s-a parut ciudat la inceput cand am vazut ca nu s-au acordat toate premiile, dar hotararea este a investitorilor si trebuie sa ne conformam. Sunt banii lor, asteptarile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.