Conferința Națională de Fundraising ARC 2019

fallback-image-mobile-NXPowerLite-Copy.png

Conferința Națională de Fundraising își propune să genereze o transformare profundă în modul de gândire al fundraiserilor din România. Vrem să inspirăm un nou mod de a ne raporta la această profesie. De 16 ani, Conferința rămâne singurul eveniment care aduce împreună experiența de fundraising a organizațiilor din România, și locul în care aflați schimbările de care e nevoie pentru ca fundraisingul să atingă excelența în organizațiile voastre.

„Pentru toți cei care fac fundraising, Conferința este o poartă de acces direct la cele mai relevante experiențe de fundraising din România și din străinătate. De la an la an, publicul Conferinței a crescut impresionant, și ne bucurăm că a devenit un loc unde se întâlnesc mințile curioase și curajoase ale fundraiserilor.” a declarat Dana Pirtoc, Director Executiv ARC.

Masterclass-urile din cadrul Conferinței sunt evenimente intensive de aprofundare în cele două teme abordate în acest an și aduc în România experiența unor practicieni și consultanți care au experiențe directe cu organizații la nivel internațional.

Invitații speciali ai Conferinței sunt Adrian Sargeant și Adrian Lorentsson de la Alan Clayton Associates (Scoția) și Aroon Dougan și Jason Potts de la Think Digital (Anglia), ambele echipe având o vastă experiență în a lucra cu organizații din domenii diverse, la nivel internațional.

Inscrie-te!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top