Conferinta „Provocari, performante si tendinte in managementul organizatiilor pe plan national si international”, Tulcea, 22-24 iunie 2014

conferinta.tulceaIn perioada 22-24 iunie 2014, la complexul Puflene din Murighiol, Tulcea s-a derulat cea mai importanta conferinta internationala de management din Romania, cu tema „Provocari, performante si tendinte in managementul organizatiilor pe plan national si international”.

Evenimentul a fost organizat de Societatea Academica de Management din Romania (SAMRO).

La conferinta structurata pe 9 sectiuni au participat peste 140 specialisti din 24 de tari. In sedinta plenara de deschidere au prezentat doua comunicari stiintifice Dna. Mariana Gheorghe, CEO Petrom si Dl. prof.univ.dr. Hans Pichler, Universitatea din Viena.

Tot in cadrul plenarei au avut interventii Dl. prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu, Presedinte SAMRO, Dna. Anca Ionescu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Dl. prof.univ.dr. Lars Hulgard, Presedintele Asociatiei europene de intreprinderi sociale, prof.univ.dr. Zia Sardar, Directorul Centrului de Politici din Chicago, Dl. prof.univ.dr. Pavel Nastase, Rector ASE, Dl. ing. Horia Teordorescu, Presedintele Consiliului Judetean Tulcea.

Principalele teme dezbatute in cadrul sectiunilor au fost: strategii si politici in societatea bazata pe cunostinte, managementul schimbarii si inovarii, intreprenoriatul, IMM-urile si intreprinderea sociala,managementul informational si al documentelor, organizatia bazata pe cunostinte si capitalul intelectualin organizatii, leadership si managementul resurselor umane, dezvoltarea sustenabila si sustenabilitatea afacerilor, guvernanta si managementul universitar, managementul international si diversitatea culturala.

Dezbaterea acestor teme a suscitat sute de interventii ale participantilor.

La plenara de inchidere a conferintei au fost sintetizate cele mai importante 100 idei privind dezvoltarea managementului in conditiile trecerii la economia inteligenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top