Confidas, startup care scoate la lumina firmele rau-platnice, investitie de 80.000 de euro

1280x670-10-80.png

Confidas, o companie fondata de un tanar student de 21 de ani, primeste 80.000 de euro printr-o investitie de la un fond si alti investitori individuali.

Investitia a fost condusa de cunoscutii antreprenori Iulian Circiumaru si Andrei Cretu prin fondul de investitii V7 Capital, la finantare participand si Paul Murariu (consultant in dezvoltarea afacerilor) si Ioana Marcu (executive coach).

Companiile pot publica pe Confidas restantele de plata pe care le au de la clienti, iar cand o restanta de plata este inregistrata, Confidas alerteaza ceilalti membri ai platformei pentru a-i ajuta sa evite colaborarea cu firmele rau-platnice.

Membrii comunitatii Confidas pot vedea platile restante declarate de alte companii, pot verifica informaţiile financiare si juridice ale tuturor firmelor active din Romania, primesc alerte atunci cand intervin schimbari in situatiile clienţilor si isi pot inregistra clienţii rau-platnici pentru a-i determina pe acestia sa plateasca. Fiecare companie si restanta de plata sunt verificate pentru a asigura corectitudinea informatiilor. Confidas este singura platforma care colecteaza date legate de facturile neplatite direct de la micii antreprenori si a starnit interesul mai multor companii mari, printre care si o banca.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.