Constantin Armasu: Ministerul Transporturilor este organism intermediar pentru transport in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare

810_10862-Cropped.jpg

Constantin Armasu scrie pe blogul sau despre rolul Ministerului Transporturilor in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare.

„In M. Of. nr. 987 din 31 decembrie 2015, s-a publicat O.U.G. nr. 68/2015 pentru aprobarea unor masuri de gestionare a instrumentelor structurale din domeniul transporturilor.

Proiectul de Lege privind aprobarea OUG nr. 68/2015 pentru aprobarea unor masuri de gestionare a instrumentelor structurale din domeniul transporturilor a fost transmis in Parlament in luna decembrie 2015, a fost adoptat de Senat in luna martie 2016, iar pe data de 10.05.2016 a fost adoptat si de Camera Deputatilor.

Prin Legea de aprobare a OUG nr. 68/2015 se nominalizeaza Ministerul Transporturilor ca organism intermediar pentru transport in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020 prin infiintarea unei structuri care va gestiona functiile de selectie, evaluare si contractare proiecte, monitorizare a implementarii, verificare tehnica si financiara, verificarea achizitiilor publice, metodologie si capacitate administrativa, verificare nereguli, pentru proiecte de transport.

Mentionam ca Ministerul Transporturilor a fost prevazut ca organism intermediar in cadrul Acordului de parteneriat pentru perioada de programare 2014-2020

Vezi derularea procedurii legislative aici.”

Citeste continuarea articolului pe blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.