Consultare publica privind fondurile UE pentru coeziune

por-ghid.jpg

Comisia europeana a deschis la 10 ianuarie 2018 o consultare publica privind viitorul politicii de coeziune dupa anul 2020.

Grup tinta: toti cetatenii si toate partile interesate de politica de coeziune si viitorul acesteia, inclusiv beneficiarii programelor si fondurilor europene (autoritati nationale, regionale si locale, organisme interguvernamentale si neguvernamentale, institutii academice, reprezentanti ai societatii civile, intreprinderi, etc.).

Scop: consultarea de fata face parte dintr-un amplu proces al Comisiei europene de a prezenta in 2018 propuneri concrete, valide si cu impact asupra cetatenilor privind urmatoarea generatie de programe financiare pentru perioada post 2020. Obiectivul sau este de a colecta opiniile tuturor cu privire la modul in care putem valorifica la maximum fiecare euro din bugetul UE. Opiniile exprimate vor fi integrate in procesul de reflectie privind viitorul cadru financiar multianual. In paralel cu aceasta consultare, Comisia lanseaza alte consultari publice despre intreg spectrul de fonduri UE viitoare in domeniile: investitii, cercetare si inovare, IMM-uri si piata unica; migratie; securitate; infrastructuri strategice: valori si mobilitate.

Prezentul chestionar este disponibil in 23 de limbi oficiale ale UE. Participarea la consultare se poate face pe pagina oficiala in româna: https://ec.europa.eu/eusurvey/ runner/17c034bf-d01b-4724- bd3a-ef629b1b35cd?draftid= 4ae6fe07-11d8-4088-b638- a094d773aefc&surveylanguage=RO

Data limita pentru completarea chestionarului: 8 martie 2018

Informatii suplimentare in anexa si pe pagina web oficiala a consultarii: https://ec.europa.eu/info/ consultations/public- consultation-eu-funds-area- cohesion_ro

Contact pentru detalii si nelamuriri: Directia Generala „Politica regionala si urbana”, Comisia Europeana, [email protected] ec.europa.eu.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.