Cornerstone Communication inaugureaza operatiunile din Romania incepand cu 30 ianuarie 2018

pexels-photo-567633.jpeg

30 ianuarie 2018 marcheaza inaugurarea oficiala a operatiunilor Cornerstone Communications, prima companie de relatii cu investitorii din Romania dedicata furnizarii de servicii in domeniul IR, interactiunii cu actionarii, PR pentru pietele de capital si generarea de parteneriate intre companii si investitori.

Cornerstone Communications va furniza companiilor romanesti deja listate sau care au in scop listarea, servicii de relatii cu investitori la standarde internationale. Prin activitatea lor, fondatorii companiei doresc sa contribuie la imbunatatirea guvernantei corporative, a comunicarii, precum si a evaluarilor de piata si de tranzactionare din Romania.

“Piata romaneasca a facut in ultimii ani progrese fara precedent, in ciuda tuturor obstacolelor intalnite. Aceasta este piata unde lupta pentru promovarea la grupul de piete emergente trebuie sa continue, promovare care va depinde in mare masura de progresul in domeniul guvernantei corporative, a transparentei si a relatiilor cu investitorii”, a declarat Ludwik Sobolewski, co-fondator, Cornerstone
Communications.

“Exista o constientizare in continua crestere in randul utilizatorilor pietei de capital cu privire la importanta calitatii comunicarii, a transparentei, a conformitatii si a guvernantei corporative. Deoarece aceste valori si nevoi au un impact din ce in ce mai mare asupra evaluarilor companiilor, merita sa primeasca o atentie deosebita. Asteptam cu nerabdare continuarea activitatii noastre de imbunatatire a pietei de capital din Romania si de stabilire a celor mai inalte standarde si celor mai bune practici, in beneficiul tuturor participantilor la piata”, a declarat Zuzanna Kurek, Partener la Cornerstone Communications.

“Compania este fondata de specialisti cu experienta, care inteleg provocarile si oportunitatile secolului 21 in domeniul pietelor de capital. Condusa de unul dintre cele mai recunoscute nume din industrie din regiunea Europei Centrale si de Est, Dr. Ludwik Sobolewski, aceasta agentie este foarte binevenita si reprezinta un instrument necesar pentru companiile si antreprenorii ambitiosi din Romania sau din regiune” a declarat Radu Magdin, analist.

Cornerstone Communications va oferi servicii companiilor si antreprenorilor din Romania prin intermediul uneia dintre cele sase divizii: Cornerstone Stakeholder Communications, Cornerstone Transactional Communications, Cornerstone Research, Cornerstone Financial PR, Cornerstone Business Development si Cornerstone Digital. Majoritatea serviciilor si produselor oferite de companie vor fi oferite in premiera in Romania, cum ar fi Studiile de Perceptie a Investitorilor sau Investor Relations Health Checks.

Pentru mai multe informatii despre Cornerstone Communications si serviciile oferite de aceasta, vizitati pagina oficiala: www.cornerstone-comm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.