Corrigenda la Ghidurile solicitantului pentru programele de cooperare Romania-Ucraina si Romania-Republica Moldova

phpThumb_generated_thumbnailjpg-5.jpg

Autoritatea de Management a publicat, pe site-urile programelor, corrigenda pentru Ghidurile solicitantului pentru finantare din Programele Operationale Comune România-Ucraina si România-Republica Moldova pentru perioada 2014-2020.

Au fost efectuate modificari asupra pachetelor de aplicatie (ghidul aplicantului si unele anexe) cu scopul de a aduce clarificari suplimentare si de a corecta erori materiale existente.

Pentru Programul Operational Comun România-Republica Moldova, termenul de depunere a proiectelor în cadrul apelului de proiecte HARD a fost prelungit pâna la data de 21 mai 2018. Termenul pentru depunerea proiectelor SOFT a ramas neschimbat, respectiv 7 mai 2018. Informatiile actualizate pot fi consultate pe site-ul programului.

Termenele de depunere a proiectelor în cadrul Programului Operational Comun România-Ucraina au ramas neschimbate pentru ambele apeluri de proiecte (HARD si SOFT), doar documentele de aplicatie si Ghidurile solicitantului suferind modificari. Cei care pregatesc proiecte pentru a primi finantare prin acest program sunt rugati sa consulte siteul programului.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.