Credit pentru co-finantarea/pre-finantarea proiectelor implementate cu fonduri europene post-aderare

BCR-4c-sub6.fh11.jpg
BCRAceasta fisa de credit a fost actualizata in martie 2013.
Banca

Banca Comerciala Romana S.A.

Solicitanti eligibili

Beneficiari eligibili: clienti persoane juridice, autoritati publice locale, asociatii familiale si persoane fizice autorizate, clienti care implementeaza proiecte cu finantare din fonduri europene post aderare. Sunt admisi la creditare si clientii start-up care isi incep activitatea printr-o investitie in cadrul unui proiect dezvoltat cu finantare din fonduri europene post aderare.

Activitati eligibile

Creditele de investitii se pot acorda atat pentru prefinantarea fondurilor nerambursabile aprobate in cadrul proiectului cat si pentru cofinantarea cheltuielilor eligibile si neeligibile din cadrul proiectului, in conditiile prevazute de reglementarile interne BCR privind activitatea de creditare.

Moneda:- pentru creditele de pre-finantare: RON
– pentru creditele de co-finantare: RON, EUR, USD.

Plafon maxim al creditului:

– pentru creditele de pre-finantare: valoarea maxima acordata nu va depasi valoarea finantarii nerambursabile aprobata in cadrul proiectului de investitii, conform contractului incheiat de beneficiar cu Autoritatea de Management
– pentru creditele de co-finantare: conform normelor interne de creditare corporate si retail

Termen:

– pentru creditele de pre-finantare: maxim 3 ani, conform declaratiei/graficului de esalonare a cererilor de rambursare a fondurilor europene, la care se mai adauga o perioada maxima de 90 zile pentru decontarea cererii de rambursare finala;
– pentru creditele de co-finantare: maxim 15 ani.

Perioada de gratie:

– pentru creditele de pre-finantare – perioada de gratie maximum 12 luni;
– pentru creditele de co-finantare: maxim 3 ani in functie de tipul proiectului, conform reglementarilor interne in vigoare specifice fiecarui segment de clienti.

Termene limita

Acest program nu are termen limita.

Sursa: Banca Comerciala Romana
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Date de contact finantator
BANCA COMERCIALA ROMANA

B-dul Regina Elisabeta, nr.5

Sector 3, Bucuresti

Tel: 021 / 407.42.00

E-mail: [email protected]

 

4 thoughts on “Credit pentru co-finantarea/pre-finantarea proiectelor implementate cu fonduri europene post-aderare”

 1. mariam spune:

  BUNA Prin dvs. as putea sa fiu pus in legatura cu un consilier de credit? multumesc

  1. Finantare.ro spune:

   Buna ziua,

   Va recomand sa gasiti oferta de credit care vi se potriveste aici: https://www.finantare.ro/credite/cofinantare-proiecte-europene, iar ulterior sa mergeti la banca respectiva pentru a discuta cu un consilier in credite.

   Numai bine!

 2. buna sint in disperare am un proect cu finantare eu. aprobat in dec. 2010 si am nevoie de un credi de cofinantare pt. a putea sa-mi implementez proectul valoarea proectului este de 1550000eu. cofinantarea este de 550000eu. firma mea este startap denumirea proectului este=infintarea unei ferme de vaci de lapte 100 cap.si procesare de furaje va rog sa gasiti modalitatea de a ma ajuta va multumesc anticipat MARIAN

  1. Finantare.ro spune:

   Buna Marian,

   Iti recomand sa iei legatura cu un consilier in credite pentru cofinantare a proiectului si el va va ghida pentru a vedea care sunt solutiile. De asemenea, iti recomand sa mergi la mai multe banci care ofera credite pentru cofinantari pentru a putea compara variantele de credite intre ele (https://www.finantare.ro/categorie/credite/cofinantare-proiecte-europene). Cu siguranta vei gasi o solutie pentru implementarea cu succes a proiectului.

   Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.