Cum isi pot imbunatati antreprenorii creativitatea

pensula.jpg

creativitateFacand unele schimbari, atat antreprenorii cat si angajatii pot deveni mai creativi. Creativitatea nu le apartine doar pictorilor, muzicienilor, oamenilor de stiinta sau producatorilor de filme. Ea exista in fiecare dintre noi, insa trebuie scoasa la iveala printr-o serie de actiuni care te pot ajuta sa iesi din “obisnuit”.

Profita de momentele de solitudine. In ziua de azi, nimeni nu mai vrea sa fie singur. Toti cautam compania colegilor, prietenilor, iar daca simtim nevoia sa fim singuri, nu uitam sa luam cu noi smartphone-ul sau laptop-ul. Insa, de cele mai multe ori, creativitatea apare atunci cand suntem singuri, neconectati la tehnologie, cand reflectam si ne punem intrebari in liniste. Abia atunci putem fi constienti de anumite situatii si posibile solutii pentru noi sau pentru compania noastra.

Incearca mereu lucruri noi. Multi oameni se simt rusinati sau le e frica sa incerce experiente noi, inedite. Refuzam provocarile si fugim de ele. Evolutia nu ar fi insa posibila fara continua schimbare. Nivelul de creativitate creste simtitor atunci cand iesim din rutina si facem si “altceva”. Oamenii de succes au avut incredere in ei insisi si si-au propus sa schimbe lumea. Trebuie sa te intrebi: ce ma opreste cu adevarat sa fac actiunea respectiva?

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.