Cum poti gasi acceleratorul potrivit pentru startup-ul tau

parteneriate.png

parteneriateInainte de a se alatura unui accelerator, fiecare antreprenor trebuie sa ia in considerare mai multe aspecte. A gasi acceleratorul potrivit nu e un lucru atat de usor precum ar parea la o prima vedere, mai ales pentru ca exista atat de multe optiuni.

Acceleratoarele si incubatoarele au multe caracteristici comune, insa principala diferenta semnificativa e ca incubatoarele functioneaza pe termen mediu, chiar lung (peste 5 ani) si nu ofera finantare in mod obisnuit. Prin comparatie, acceleratoarele ofera finantare in schimbul cedarii unei parti sociale din respectiva afacere. In plus, multe programe de acest tip functioneaza, de regula, pe termen scurt (intre 3 si 6 luni).

Atunci cand antreprenorii sunt in cautarea celui mai bun program pentru afacerea lor, acestia trebuie sa aleaga intelept varianta care li se potriveste cel mai bine profilului lor. Este esential ca acestia sa gaseasca programul care sa le ofere sprijinul in primele etape ale business-ului, in momentele cruciale.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.