Cum sa creati un logo online in doar cateva minute cu Logaster

2.png

Logo-urile sunt foarte importante atat pentru afacerile mici, cat si pentru cele mari. Acestea sunt brandul companiei si ajuta la identificarea ei in cadrul pietei.

Cu toate acestea, cand angajati un designer de logo acesta nu va schimba prea multe. Pentru afacerile start-up sau pentru noii antreprenori nu este fezabila angajarea un designer datorita costurilor. Persoanele acestea pot folosi anumite servicii online.

Daca doriti sa creati un logo dragut repede, ar trebui sa aruncati o privire la Logaster.

Cum Functioneaza Logaster?

Primul pas este sa introduceti textul pe care vreti sa il folositi in logo.

Apoi, apasati pe „Creare logo” si asteptati ca Logaster sa proceseze datele. La sfarsitul acestui proces, veti primi un formular cu sugestii. Mai mult ca sigur, veti gasi un exemplu care sa va fie pe plac.

Dupa ce ati ales un design care sa va placa, il puteti salva sau edita. Editorul va permite sa schimbati iconita, fontul, culorile sau sa eliminati sloganul pe langa altele.

Pentru a salva logo-ul, trebuie sa va creati un cont. Apoi, puteti descarca gratuit logo-uri cu rezolutie mica sau puteti plati pentru versiunile la rezolutie mare.

Dupa crearea logo-ului, va puteti crea o carte de vizita pentru afacere. De asemenea, in curand veti putea sa creati intreaga identitate a brand-ului pe website.

Incercati sa creati logo firma cu Logaster chiar acum.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.