Curs Certificarea PMP in Project Management, “Project Management Process Framework”

CODECS organizeaza in perioada 05-07, 13-14, 27 septembrie 2008 cursul "Project Management Process Framework". Cursul este dezvoltat pornind atat de la materialele specifice PMI, dar si de la experientele avute in cei aproape 6 ani de instruire in domeniul Managementului de Proiect.


Cursul imbina armonios conceptele valabile la nivel global, cu experiente specifice societatii romanesti actuale.

Administrat de catre Project Management Institute (PMI), PMP este programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala. Totalizand un numar de peste 100.000 profesionisti certificati in peste 120 de tari, programul PMP certifica atat experienta profesionala in domeniu, cat si cunostintele din standardul international PMBOK Guide Third Edition, elaborat de catre PMI.

Programul este certificat ISO 9001 si asigura maximum de obiectivism in evaluarea competentelor si experientei profesionale, fapt dovedit si de larga adoptie a acestei certificari la nivel international.

Cursul se adreseaza atat Practicienilor in Project Management care doresc sa sustina examenul de certificare PMP, avand drept scop insusirea cunostintelor necesare, dar si acumularea numarului de ore de instruire profesionala solicitate de catre PMI, cat si celor care au o bogata experienta in domeniul Managementului de Proiect, si isi doresc imbunatatirea deprinderilor actuale, dar si recunoasterea formala a cunostintelor si abilitatilor personale (manageri de proiecte complexe, manageri de proiect care vor sa participe la proiecte internationale; persoane care vor sa acceseze fonduri internationale si sa conduca proiecte finantate din aceste fonduri; manageri de proiect care doresc recunoasterea competentelor de catre comunitatea locala si internationala.)

Cunostinte necesare:
– Cunostinte de baza despre Project Management;
– Cunostinte de limba engleza.

Trainerii sunt acreditati din punct de vedere academic si pedagogic prin intermediul sistemului intern CODECS de evaluare si acreditare a trainerilor, iar din punct de vedere profesional sunt certificati international PMP. Trainerii sunt practicieni cu o experienta de peste 7 ani in managementul de proiect.

Cursul CODECS "Project Management Process Framework" are o durata totala de 42 de ore, reprezentand 42 de "contact hours". Acest numar acopera cerintele PMI referitoare la instruirea profesionala in Project Management (35 "contact hours"). Cele 42 de ore vor fi distribuite pe parcursul a 6 zile de curs, in special weekend-uri.

Orele de curs se refera exclusiv la durata procesului de instruire, neincluzand pauzele de pranz si de cafea.

Pretul este de 2800 RON + TVA (In aceasta suma sunt incluse mesele de pranz si tratatia din pauze).

Cei interesati se pot inscrie, pana la data de 29.08.2008.

Pentru mai multe informatii
Telefon: 021 252 56 12
E-mail: [email protected]
Web site: http://www.codecs.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 20 august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.