Curs: Cresterea capacitatii de absorbtie a Fondurilor Structurale ale Uniunii Europene

Camera de Comert si Industrie Bucuresti in parteneriat cu Promeso Consulting organizeaza in perioada 4-10 iulie 2007, cursul Cresterea capacitatii de absorbtie a Fondurilor Structurale ale Uniunii Europene.

Cursul are o durata de 40 ore si se desfasoara pe durata a 5 zile intr-o structura menita sa sprijine, pe de o parte, organizarea si consolidarea cunostintelor participantilor, iar pe de alta parte, dezvoltarea deprinderilor practice necesare valorificarii finantarilor nerambursabile in contextul Fondurilor Structurale.

Cursul urmareste:
– organizarea cunostintelor referitoare la coeziunea economica si sociala la nivelul UE si procesul de programare a Fondurilor Structurale 2007-2013;
– familiarizarea cu procesul si instrumentele de elaborare si selectie a proiectelor finantate prin Fondurile Structurale;
– insusirea deprinderilor de organizare si conducere a echipei de proiect;
– imbunatatirea cunostintelor si abilitatilor de planificare financiara in contextul proiectelor finantate prin Fondurile Structurale.

Echipa de formatori are o experienta de 15 ani in proiecte finantate de Uniunea Europeana (Phare si Fonduri Structurale), fiind alcatuita din formatori certificati in afaceri europene si management de proiect care au lucrat in cadrul Comisiei Europene si care au supervizat, condus si evaluat proiecte in valoare de sute de milioane de Euro. Echipa are, de asemenea, experienta in lucrul cu Autoritatile de Management si Organismele Intermediare ale programelor europene, cunoscand astfel filosofia programelor de finantare ale UE si fiind la curent cu noutatile din domeniu.

Pentru mai multe informatii:
Bogdan ZAVAL, Referent Proiecte Europene
Telefon: 021 / 319 01 05, 319.54.41
Fax: 021 / 319 26 96
E-mail: [email protected].

Sursa: Camera de Comert si Industrie Bucuresti, 25 iunie 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.