Curs de Management de Proiect PRINCE2 organizat de QRP Management Methods International

qrpmmiIn perioada 8 – 12 Noiembrie 2010, QRP organizeaza la Bucuresti cursul de Management de Proiect PRINCE2, nivelurile Foundation si Practitioner.  

In zilele de 8, 9, 10, 11 si 12 Noiembrie va avea loc programul de training pentru metodologia internationala de Project Management PRINCE2, cu posibilitatea de a sustine examenele PRINCE2 Foundation si Practitioner, in zilele de 10 si respectiv 12 Noiembrie.

PRINCE2PRojects IN Controlled Environments – este metoda structurata de Project Management care a devenit un standard universal-valabil in ceea ce priveste organizarea, gestionarea si controlul proiectelor. Metoda PRINCE2 abordeaza Managementul de Proiect dintr-o perspectiva globala, si este adaptabila oricarui tip de proiect.

Metoda PRINCE2 descrie felul in care un proiect poate fi divizat in etape usor realizabile, permitand un control eficient al resurselor si un progres echilibrat. Diferitele roluri si responsabilitati necesare pentru a gestiona un proiect sunt usor de identificat si de adaptat, pentru a se conforma dimensiunilor si complexitatii proiectului, precum si capacitatii de gestiune ale intreprinderii.

Cum poate fi aplicata metoda?

PRINCE 2 este o metoda Best Practice, ceea ce inseamna ca numai procedeele care au demonstrat o buna functionare in practica au fost introduse in aceasta metoda.

Metoda se adapteaza usor si in mod adecvat tuturor tipurilor de proiect, precum si intreprinderilor de orice dimensiuni si din orice domeniu de activitate.

Metoda este proprietatea OGC (Office of Government Commerce), impreuna cu metodele MSP si ITIL. Utilizarea corecta a metodei este mentinuta printr-un proces riguros de selectie si atestare a managerilor de proiect, personalului didactic si institutiilor de training.

Cursul si examenul se vor sustine in limba engleza si vor fi coordonate de catre unul dintre trainerii QRP, toti acreditati de catre APM Group.

Despre QRP International

QRP International este un furnizor international de servicii de training, specializat in Project Management, Program Management si IT Service Management. In prezent, QRP furnizeaza servicii in tari precum: Italia, Germania, India, Spania, Suedia, Austria, Elvetia, Belgia, Marea Britanie, Olanda si Franta. Dintre companiile care au ales QRP in restul Europei, mentionam: British American Tobacco, DHL, Fujitsu Siemens, ING si KPMG.

QRP sprijina companiile in vederea unei eficiente activitati de organizare, gestiune si control de proiect, printr-un proces de formare a personalului, si o activitate de consultanta caracterizata prin serivicii de calitate, dispunand de manageri de proiect pregatiti si calificati dupa standarde internationale.

Calitatea serviciilor furnizate de QRP este garantata de procesele de atestare carora sunt supusi membrii personalului didactic si consulentii pentru programele PRINCE2, ITIL si MSP.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
QRP International
Alexandra Vilcu
Country Manager – Romania
Telefon: 0040 – (0)31 – 2249983
E-Mail: [email protected]
Web: www.qrpmmi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.