Curs “Elaborarea proiectiilor economico-financiare in cadrul proiectelor cu finantare europeana”

cursuri-italiana.png

Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE) organizeaza, in perioada 18 – 19 aprilie 2016, la Bucuresti, la RIN Central Hotel, cursul “Elaborarea proiectiilor economico-financiare in cadrul proiectelor cu finantare europeana”.

Cursul este destinat persoanelor cu experienta in elaborarea proiectelor cu finantare europeana si care detin cunostinte teoretice de baza privind realizarea proiectiilor financiare. Cursul va fi axat pe Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020 si Programul Operational Regional (POR) 2014-2020.

Cursul este furnizat de specialisti practicieni in realizarea si managementul proiectelor finantate din fonduri nerambursabile.

Cursul este structurat pe doua niveluri, dupa cum urmeaza:

a) Nivel mediu – destinat persoanelor cu experienta in elaborarea proiectelor cu finantare europeana si care detin cunostinte teoretice de baza privind realizarea proiectiilor financiare. Cursul va fi axat pe Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020 si Programului Operational Regional (POR) 2014-2020. Aici este fisa de prezentare a cursului nivel mediu.

b) Nivel ridicat – cursul propus este unul orientat in principal pe activitati practice de modelare a proiectiilor financiare si nu isi propune sa prezinte notiuni de baza de elaborare a proiectiilor financiare sau modalitatea de utilizare a programului Microsoft Excel, aceste cunostinte fiind absolut necesare pentru ca participantii sa poata beneficia in cea mai mare masura de valoarea adaugata pe care ne propunem sa o livram in cadrul acestui curs. Aici este fisa de prezentare a cursului nivel ridicat.

Cursul este furnizat de specialisti practicieni in realizarea si managementul proiectelor finantate din fonduri nerambursabile.

Aditional, se ofera participantilor posibilitatea de a opta pentru cazare in cadrul RIN Central Hotel la urmatoarele tarife preferentiale:
– camera single 45 euro/noapte
– camera double 56 euro/noapte

Inscrierile se fac aici pana joi, 14 aprilie, ora 16.00.

Detalii se pot obtine la adresa: [email protected] sau la 0721.276.142.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.