SIMPLA – Energia si mobilitatea planificate impreuna, training pentru municipalitati

simpla_training_promo_image.png

In perioada mai – iunie 2017 se va desfasura la Alba Iulia programul de formare profesionala „SIMPLA – Energia si mobilitatea planificate impreuna” organizat in cadrul proiectului SIMPLA – Planificarea Durabila Integrata Multisectorial, proiect finantat prin Programul European Orizont 2020.

Proiectul isi propune imbunatatirea competentelor autoritatilor locale in domeniul planificarii, implementarii si finantarii politicilor energetice durabile/mobilitatii urbane prin crearea conditiilor pentru o armonizare intre Planurile de Actiune pentru Energie Durabila – PAED si Planurile pentru Mobilitate Urbana Durabila – PMUD in orase cu o populatie cuprinsa intre 50.000 si 350.000 de locuitori.

Agentia Locala a Energiei Alba – ALEA impreuna cu Consiliul Judetean Alba sunt partenerii romani in cadrul acestui proiect care are o deosebita relevanta in Romania pentru orasele mijlocii/mari, oferindu-le un sprijin substantial in dezvoltarea unor planuri multisectoriale prin armonizarea PAED-urilor cu PMUD-urile. Sprijinul consta in principal in instruirea responsabililor tehnici si a decidentilor politici din cadrul autoritatilor locale dar si in indrumarea practica a unor municipalitati pionier in dezvoltarea planurilor armonizate multisectorial, finalizandu-se cu elaborarea in Romania a 5 asemenea planuri.

Trainingul SIMPLA, dedicat persoanelor de top-management sau responsabililor din domeniul planificarii energetice durabile si a mobilitatii urbane, este descris in privinta continutului, a temelor abordate, a expertilor care vor asigura instruirea, a perioadei de desfasurare la adresa http://www.simpla-project.eu/ro. La aceeasi adresa se gaseste si formularul de inscriere la curs.

Asteptam cu interes municipalitatile interesate de o dezvoltare durabila in context european sa aplice pentru a participa la trainingul SIMPLA.

Sursa: simpla-project.eu

Formular de inscriere

Programul de training

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.