Curs evaluatori

In cadrul procesului de derulare a competitiei Premiile de excelenta in managementul proiectelor, Asociatia Project Management Romania organizeaza in perioada 4-6 mai 2007 un curs de instruire a expertilor evaluatori.

Cursul va fi sustinut de Otto Zieglmeier, Germania, vicepresedinte IPMA, coordonatorul competitiei IPMA International Award. Participarea la curs reclama o pregatire individuala prealabila (circa 10 ore), pe baza materialelor care vor fi furnizate de organizatori.

Se recomanda ca participantii sa detina experienta si pregatire in managementul proiectelor, precum si abilitati de evaluare. Cursul se desfasoara in limba engleza.

In data de 6 mai 2007 sunt invitati sa participe la curs si evaluatorii din competitia Premiile de excelenta in managementul proiectelor, 2006.

La finalizarea cursurilor se acorda certificate de absolvire, care dau posibilitatea participantilor sa realizeze evaluari de proiecte in competitia Premiile de excelenta in managementul proiectelor, in cadrul asociatiilor membre ale IPMA.

Taxa de participare pentru membrii asociatiei este de 150 Euro, iar pentru non-membrii este de 500 Euro.

Numarul de participanti este limitat (25 persoane). Solicitarea de participare, se transmite insotita de un CV pana pe data de 30 aprilie 2007, la adresa de e-mail [email protected], cu mentiunea: Pentru cursul de evaluatori.

Sursa: Asociatia Project Management Romania, 3 aprilie 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.