Curs gratuit de finanțare, cu Marius Ghenea

marius-ghenea.jpg

Antreprenorii din România pot participa la un curs gratuit pentru finanțarea startup-urilor, susținut de omul de afaceri Marius Ghenea și de experta Krisztina Toth, pe 29 octombrie, la București.

„Startup Funding Training: Oportunități de finanțare pentru startup-urile românești” este organizat de Spherik Accelerator și va avea loc la Impact Hub Universitate (strada Tudor Arghezi, nr. 8-10, București).

Trainingul este un pre-eveniment al conferinței How To Web, Startup Funding Training Course este un curs de o zi organizat de către Spherik Accelerator, în cadrul proiectului MY-GATEWAY.

Acest curs va acoperi atât tipurile de finanțări publice, cât pe cele private, care se adresează startup-urilor românești. Cursul se va ține în limba engleză, de către Krisztina Toth – Coordonator de proiect al proiectului MY-GATEWAY ș Manager de proiect al Europa Media, împreună cu Marius Ghenea – Partener la 3TS Capital Partners.

Kristina este Senior Project Manager la Europa Media și director general al Europa Media Innovations. Compania oferă servicii de dezvoltare a strategiilor de inovare, precum și suport în cadrul Horizon 2020 și Horizon Europe pentru organizațiile publice și private, ajutor de mapare a finanțărilor pentru startup-uri și IMM-uri, precum și consultare financiară.

Marius Ghenea este Partener la 3TS Capital Partners, una dintre cele mai importante firme cu focus pe capitalul privat și al capitalului de risc din România. Cu multă experiență în domeniul capitalului de risc și al celui privat…

Mai multe informații aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.