Curs: Managementul Fondurilor Structurale. Programul Operational Regional 2007-2013

NEXUS Networking Solutions – societate specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente prin intermediul programelor de specializare si perfectionare – organizeaza in perioada 05-07 octombrie 2007, in statiunea Caciulata, seminarul cu tema: "Managementul Fondurilor Structurale. Programul Operational Regional 2007-2013"

Temele abordate in cadrul programului sunt:

  • Fondurile Structurale si de Coeziune ale UE;
  • Managementul ciclului de proiect;
  • Programul Operational Regional (POR) 2007-2013: axe prioritare si domenii majore de interventie;
  • Cererea de finantare si procesul de selectie;
  • Eligibilitatea cheltuielilor;
  • Achizitii publice si managementul contractului

Programul isi propune sa promoveze conceptul de team building institutional – interdepartamental, prin crearea unor echipe interdepartamentale (economisti, juristi, tehnicieni, specializare de profil, etc.) care sa fie organizate sub forma unor divizii/ unitati specializate in scrierea/ implementarea proiectelor eligibile pentru finantare prin Fonduri Structurale si de Coeziune.

Cursul se adreseaza functionarilor publici si specialistilor din administratia publica centrala si locala, reprezentantilor IMM-urilor si ONG-urilor, precum si altor persoane interesate. Pentru o grupa de minim opt persoane, cursul poate fi organizat la sediul institutiei solicitantului.

La sfarsitul programului participantii vor primi Certificat de Absolvire eliberat de NEXUS – Networking Solutions, suport de curs, precum si Ghidul Managerului Public, Volumul I: "Managementul Riscului in administratie".

Termen limita de inscriere: 02 octombrie  2007.
Taxa de instruire: 640 RON (TVA inclus).
Discounturi – 10% din taxa de instruire, daca la acelasi program participa 3 sau mai multi delegati inscrisi de catre aceeasi organizatie platitoare.

Pentru detalii si inscrieri:
Madalina Angiu – PR Manager
Telefon/Fax: 0251.419999
Mobil:  0721/323888
E-mail:  [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.