dtc.jpg

Inscrie-te la cursul MANAGER PROIECT organizat de Development Training in Consultig in IASI si vei avea oportunitatea sa beneficiezi de un curs interactiv, practic si aplicat care iti va dezvolta abilitatile necesare implementarii cu succes a proiectelor din pozitia de MANAGER PROIECT. 

Numarul de locuri este limitat.
Manager Proiect urmareste dezvoltarea abilitatilor de baza in domeniu managementului de proiect si accesare fonduri nerambursabile, participantii fiind certificati ca manageri de proiect.

Beneficiile participarii:
– Dezvoltarea abilitatilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect;
– Dezvoltarea abilitatii de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect si de a o incadra intr-un Program Operational in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile din Fonduri Structurale;
– Cresterea performantelor in domeniul managementului de proiect prin capacitate sporita de a raspunde in timp optim provocarilor aparute pe parcursul implementarii proiectului;
– Cresterea capacitatii de a intelege si de a raspunde cerintelor clientului / beneficiarilor proiectului;
– Imbunatatirea abilitatilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect.
 
Cursul este autorizat CNFPA – Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului –  Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei.
 
Cursul se defasoara in Iasi in zilele 7 – 8 si 13 – 15 august 2010 (5 zile).
Informatii cost:
Pretul 1000 lei/persoana;
Reducere de 10 % pentru fiecare persoana adusa la curs.
 
Detalii: www.dtconsulting.ro  
Telefon: 0733 085910

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top