Curs pentru antreprenori

curs-EBT.jpg

Curs inspector resurse umane revisalConsiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii  din Romania (CNIPMMR) organizeaza in perioada 4 martie 2016 – 13 martie 2016 un curs de initiere dedicat dezvoltarii competentelor antreprenoriale.

Indiferent daca un antreprenor demareaza o afacere de la zero, creaza un sector nou al unei organizatii deja active si de succes sau cauta un mod activ de a investi economiile de care dispune, competentele si cunostintele antreprenoriale sunt decisive pentru indeplinirea ambitiilor si pentru obtinerea profitului.

In cadrul cursului organizat de CNIPMMR antreprenorii vor dobandi resursele informationale pentru conducerea intregului ciclu de dezvoltare al companiei – de la dezvoltarea ideii initiale, fundamentarea si elaborarea strategiilor si planurilor de actiune in diversele componente ale afacerii, crearea si dezvoltarea echipei de angajati, si pana la managementul productiei, finantelor si al operatiunilor curente.

Concret, temele ce vor fi supuse discutiei in cadrul cursului vizeaza urmatoarele aspecte strict necesar pentru initierea si dezvoltarea unei afaceri de succes:

  • Introducere in antreprenoriat;
  • Gestionarea activitatii antreprenoriale conform prevederilor legale;
  • Cercetarea pietei si a mediului de marketing;
  • Elaborarea strategiei de marketing;
  • Finantarea unei afaceri;
  • Costul si riscurile asociate finantarii;
  • Strategii de finantare pentru dezvoltarea afacerii;
  • Structura financiara si rentabilitatea intreprinderii;
  • Planul de afaceri.

Cursul este acreditat conform reglementarilor Autoritatii Nationale pentru Calificari si promovarea sa presupune sustinerea unui examen format din doua parti – testarea teoretica (test grila) si testarea practica (fundamentarea si sustinerea unui plan de afaceri). Certificatul de absolvire este recunoscut la nivel national si european.

Durata totala a cursului (teorie + practica): 40 de ore.

Locatia de desfasurare a cursului: Cladirea ASTI, situata pe Calea Plevnei, nr. 139 (reper: cladirea Consiliului Superior al Magistraturii).

Tarif: 350 lei

Participarea trebuie confirmata pana cel tarziu vineri, 26 februarie 2016, la adresa de [email protected]

Sursa: CNIPMMR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.