Curs: Proiectarea si managementul proiectelor europene

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) – Compartimentul Pregatire Antreprenoriala – va invita la cursul postuniversitar cu tema "Proiectarea si managementul proiectelor europene", program conceput si organizat cu scopul de a pregati specialisti capabili sa redacteze si sa managerieze proiecte finantate prin fondurile Uniunii Europene.

Cursul, absolvit pana acum de peste 200 de participanti, este la a 8-a editie si este organizat in colaborare cu Universitatea Politehnica Bucuresti – Centrul pentru Tehnologii Avansate (UPB-CTANM) si este sustinut de dl prof. dr. ing. Andrei Szuder, director general al Centrului.

In cadrul cursului se invata abordarea si realizarea concreta de propuneri de proiect pentru Fondurile Structurale si programe de cooperare (Programul Cadru 7, Long Life Learning).

Prin continutul, conceptia si modul de organizare, programul raspunde cerintelor de perfectionare continua a adultilor, iar utilizarea metodelor moderne de predare, coroborate cu experienta teoretica si practica a lectorului, asigura un grad inalt de interactivitate si pragmatism.

Cursul se desfasoara pe durata a 30 ore didactice, la sediul CCIB – sala Banatul, tronson II etaj III – in zilele de: 18, 19, 20, 25 si 26 februarie 2008 intre orele 9:00-15:00.

Mod de desfasurare:
Cursantii vor primi suportul de curs, aferent modulelor prezentate, in format electronic, materiale didactice si consultanta de specialitate pe toata durata programului. Fiecare participant va elabora un proiect didactic, conform structurii modelelor de proiecte europene, care va sta la baza evaluarii cunostintelor acumulate.

In baza proiectului didactic se va elibera certificatul de absolvire a unui curs postuniversitar de perfectionare in Proiectarea si Managementul Proiectelor Europene sub dublu antet, respectiv, Universitatea Politehnica Bucuresti – Centrul pentru Tehnologii Avansate si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

La inceperea cursului, participantii vor depune un dosar cu urmatoarele acte, in copie xerox: diploma licenta, certificat de nastere, certificat de casatorie, carte de identitate.

Taxa de participare: este de 280 euro/cursant (TVA inclus) pentru societatile comerciale membre CCIB si pentru persoanele fizice si 350 euro/cursant (TVA inclus) pentru societatile care nu sunt membre ale Camerei. Taxa se va plati in contul CCIB: RO38 RNCB0082044168960001 deschis la BCR Sucursala Unirea – Agentia Mircea Voda, specificand pe OP "Curs management proiecte europene".

Informatii suplimentare puteti obtine la telefon: 319.01.08 sau vizitand paginile web: www.ccib.ro.

Inscrieri on-line:
[email protected]; [email protected]
Fax: 021/319.01.42
Sau la sediul CCIB – tronson I etaj 7, camera 1

Sursa: Finantare.ro, 15 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.