Oportunitate de training: Management de proiect

Oligama Management, in colaborare cu Project Europa Regional organizeaza in perioada 21-23 februarie 2008 sesiunea de training intensiv: Managementul proiectelor finantate din fondurile structurale europene – Pregatirea proiectelor in vederea obtinerii de finantare.

Obiectivele trainingului:

Identificarea problemelor, ideilor si elementelor cheie ale unui proiect;
Dobandirea cunostintelor necesare formularii si fundamentarii proiectului si abilitatilor de redactare a cererii de finantare si de intocmire a dosarului de finantare.

Cursul se adreseaza managerilor de proiecte si reprezentantilor organizatiilor care doresc sa isi dezvolte activitatea prin accesare Fondurilor Structurale.

Trainingul are un pronuntat caracter practic, cu exercitii, studii de caz jocuri de rol, simulari, lucru in echipa.

Tematica:

  • Generarea si formularea ideilor de proiect;
  • Formularea proiectului. Cererea de finantare;
  • Evaluarea fezabilitattii proiectului;
  • Managementul echipei de proiect. Managementul comunicarii si al riscurilor in cadrul proiectului.

Locul desfasurarii: Bucuresti, Cladirea Uzinexport, B-dul Iancu de Hunedoara nr.8, mezanin, sect. 1 (langa sediul Guvernului).

Perioada desfasurarii: 21 – 23 Februarie 2008, intre orele 9:00-18:00, cu pauze de cafea si gustare. Coffee break de 15 minute dupa fiecare 2 ore de seminar. Masa de pranz inclusa: 13:00 – 14:00.

Costul cursului: 850 lei/participant (fara TVA ) – include costul suportului de curs, pauzele de cafea si gustare. Reduceri:
– 10% pentru fidelitate si mai mult de doi participanti.

Daca sunteti interesati sa participati la acest seminar, va rugam, sa sunati la numarul de telefon: 031/805.42.91/92 sau sa ne trimiteti un mail la adresa: [email protected] pentru a vi se trimite formularul de inscriere.

Sursa: Finantare.ro, 15 februarie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.