Curs: Tehnologie si finantari la Oradea

Astazi, 19 septembrie 2007, ora 9:30, oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj sunt invitati la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Evenimentul, organizat de Agora Media impreuna cu Federatia Patronilor Bihor, va avea loc in Sala de Conferinte a Hotelului Nevis din localitate.

In deschidere vor lua cuvantul Mircea Ghinea, Prefectul Judetului Bihor, Petru Filip, Primarul Municipiului Oradea, Alexandru Kiss, Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Ioan Micula, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Bihor si Ioan Lucian, Presedintele Federatiei Patronilor Bihor.

Programul SolePAD Oradea se va axa pe cele mai eficiente solutii IT&C de scadere a costurilor pentru companii si va aduce in prim plan informatii utile despre fondurile europene nerambursabile pentru intreprinderi Mici si Mijlocii. Sesiunea dedicata solutiilor IT&C va incepe cu prezentarea sustinuta de compania DEC IT. Care este rolul unei infrastructuri IT sau pe ce se bazeaza afacerile de succes sunt intrebari la care isi propune sa raspunda Ovidiu Muntean, Business Development Manager in cadrul companiei Lasting. S&T Romania va incerca sa ii convinga pe oamenii de afaceri prezenti in sala ca este un furnizor si partener de incredere pentru clientii sai, principalul obiectiv al companiei fiind succesul acestora.

A doua parte a conferintei va incepe in forta cu prezentarea sustinuta de Mihai Guran, Business Development Manager in cadrul Dell Romania, care va vorbi despre solutiile pe care producatorul american le ofera IMM-urilor din Romania. In continuare, discutiile vor lua un alt curs, indreptandu-se spre aspecte concrete privind posibilitatile de accesare a fondurilor neramburabile puse la dispozitie de Uniunea Europeana. Mihaela Apostol, Consilier Asistent in cadrul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologia Informatiei, va aborda un subiect concret – fondurile structurale in domeniul IT&C. Dar pentru mai multe detalii despre finantari in general, va fi prezenta in sala Ramona Taciulet, Consilier la Oficiul Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Timisoara.

SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

SolePAD Oradea este promovat cu sprijinul partenerului local Joint Communications si a partenerilor media Jurnalul Bihorean, Bihari Naplo, Kiss FM, portalul Bihon (Bihor Online), Magic FM, Zile si Nopti, Finantare.ro, PRwave si a publicatiilor Agora Media: eWeek, PC Magazine, Channel Partner, Agora News, Sintetic si NetReport.

Pentru mai multe detalii:
Agora Media
Tel.: (021) 330 92 82
E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.