PMI RO si Visma Software organizeaza la Sibiu evenimentul Monthly Meeting

logo_pmi_twitterIn data de 19 martie 2015, va avea loc la Sibiu cea de-a doua editie a evenimentului Monthly Meeting. In acest sens, PMI Romania Chapter – Filiala Sibiu ii invita pe toti membrii PMI Romania Chapter sa ia parte la eveniment.

Subiectul acestei editii va fi “Lean Development, not only in Software“. Dupa prezentarea temei, va avea loc o dezbatere de tip Panel ce vor analiza minutios aspectele pro si contra a acestui subiect.

Numarul de locuri disponibile in cadrul acestui eveniment este 70. Fiecare membru poate veni insotit de un invitat, non-membru PMI Romania. Este necesar doar sa transmiteti un mesaj pe adresa [email protected] continand numele si prenumele invitatului.

Inscrierea se face prin intermediul unui formular ce poate fi accesat aici, urmand ca cei inscrisi sa primeasca o confirmarea de participare prin email. In cazul in care v-ati inregistrat la eveniment si nu mai puteti participa, va rugam sa ne informati cat mai repede posibil despre acest lucru trimitandu-ne un e-mail pe adresa [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.