Cursul “Managementul proiectelor – Eficienta si competitivitate”

Tryact HRD organizeaza in perioada 16-17 noiembrie 2006, in Bucuresti, Cursul "Managementul proiectelor – Eficienta si competitivitate" din seria de cursuri open-standard.

Aceste cursuri se adreseaza acelor oameni si organizatii care considera invatarea continua un factor important pentru generarea si extinderea cunostintelor, pentru dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale si sunt dispusi sa aloce resurse in acest scop.

Cursul propune o abordare flexibila, de organizare, implementare si conducere a activitatilor de orice fel, in concordanta cu cerintele unui mediu economic si social in schimbare in care se pune din ce in ce mai mult accent pe implicarea si responsabilizarea personala a individului.

Acest curs, ca parte a unui concept modern de management organizational, va poate aduce avantajul competitiv de a raspunde cu succes acestor provocari din activitatea profesionala.

Cursul propus are o durata de 2 zile si se va desfasura la Hotel Ibis, in Bucuresti.

Taxa de participare este de 200 EURO/pers.+TVA.
Pentru organizatiile care inscriu minimum 3 persoane la un curs, Tryact HRD ofera un discount de 15 – 20%, in functie de numarul de participanti inscrisi de fiecare organizatie.

Pentru detalii privind conditiile de inscriere, intreaga oferta de cursuri Tryact HRD:

Cosmina Mitran – Office Assistant
E-mail: [email protected];

Dodo Tecaru – HRD Consultant/Training Manager
E-mail:[email protected];
Telefon/fax: 021-2531939; 021-2531929

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.