Cursuri de Manager de Proiect

Schultz Consulting organizeaza cursuri de Manager de Proiect, cu durata de 6 zile, care se va desfasura la Bucuresti, in perioadele 18 – 20 septembrie 2007 si 25 – 27 septembrie 2007.


Cursul de Manager proiect este curs interactiv, care ajuta participantii sa atinga excelenta in managementul proiectului. Cursul este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor si managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Se va pune accent pe managementul de proiect al fondurilor structurale cu aplicatii pe Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Locul de desfasurare
Cladirea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr. 2, Tronson II, Mezanin, camera 3, sector 3, Bucuresti.

Taxa de participare: 1200 lei/ participant (acoperind costurile cu privire la traineri, servicii de catering, materiale si examene).

Tematica:

– Planificarea proiectului
– Analiza riscului proiectului
– Implementarea proiectului
– Proceduri de achizitii
– Evaluarea proiectului
– Managementul resurselor umane
– Management financiar
– Aplicatii practice

In cadrul acestui curs, participantii vor parcurge toate etapele unui proiect de la planificare pana la evaluarea proiectului sub indrumarea trainerilor.
La sfarsitul cursului participantii vor sustine un examen de absolvire si vor primi un Certificat de Manager de Proiect (cod COR 241919), recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Taxa de participare se va trimite pana la data de 10 septembrie 2007 catre:
SC SCHULTZ CONSULTING SRL
CONT RO98RNCB0074020492660001, deschis la banca BCR Sector 3 AG Timpuri Noi Bucuresti

Persoanele interesate vor trimite fisa de inscriere a aplicantului, disponibila pe site-ul schultz.ro, pana la data de 10 septembrie 2007 ora 12, la adresa [email protected] .

SC Schultz Consulting SRL, ofera servicii de consultanta in dezvoltare institutionala, management de program, management de proiect, precum si servicii de instruire Schultz Consulting ofera programe de training axate pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor, utilizand stiinte comportamentale aplicate prin metoda experentiala de formare a adultilor.
Toti Trainerii Schultz Consulting sunt certificati.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr. 2,
Tronson II, Mezanin, Camera 3, Sector 3 Bucuresti
Telefon: 021-3156547
Fax: 021-3156548
schultz.ro

Sursa: Managementul – Proiectelor.ro, 30 august 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.