Subventii pentru rasele pure

Proprietarii de cai de rasa pura din Bihor pot obtine subventii consistente pentru animalele lor de la Autoritatea Hipica Nationala (AHN). In vederea obtinerii sumelor, beneficiarii trebuie sa se grabeasca sa depuna o cerere pana la data de 1 septembrie.

Proprietarii trebuie sa mentioneze in cerere datele cabalinelor si sa ataseze copii ale actelor de origine ale animalului. Documentele vor fi apoi trimise la Centrul Regional Satu Mare al AHN.

Subventiile sunt de circa 100 de euro pe luna – minimum 11,68 Ron pe zi. Pentru obtinerea subventiilor sunt organizate clasari si probe de calificare in perioada 20 septembrie – 21 octombrie 2007. Cererile vor fi transmise pana la data de 1 septembire 2007.

In perioada mentionata, cererile proprietarilor vor fi prezentate Comisiei Nationale de Clasare si Calificare a Cabalinelor pe categorii, dupa cum urmeaza:

– tineret cabalin (3 ani) care urmeaza sa sustina probele de calificare;

– cabaline adulte care urmeaza sa fie prezentate Comisiei pentru luare in evidenta si clasate, sau eventual scoaterea din categoria Herghelia Nationala.

Pentru mai multe detalii:

AHN Satu Mare

Tel. 0261 71 48 00 sau 0751 07 09 36

Email: [email protected]

Website: www.autoritateahipica.ro

Sursa: Agra.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.