Cursuri online de tip post-universitar pentru manageri/experti/consultanti in Fonduri Europene

structural.jpgInca din primavara anului 2007, EUROLINK-House of Europe a creat cu sprijinul unor importanti parteneri, dar in primul rand al Universitatii Romane de Stiinte si Arte "Gheorghe Cristea", primul Program National de Formare Sistematica de tip post-universitar on-line in sprijinul accesarii si implementarii proiectelor cu finantare europeana.

Subliniem ca EUROLINK-House of Europe din Bucuresti detine o experienta de 13 ani in domeniul formarii si informarii europene, din care deja peste 3 ani in pregatirea absorbtiei si implementarii proiectelor cu Fonduri Europene.

Prin Platforma Societatii Civile "EU-RO Clearing Funds" (www.StructuralFunds.ro), creata cu sprijinul Presedintiei Romaniei si al Comisiei Europene, am reusit sa organizam un numar impresionant de saloane regionale, forumuri nationale, scoli de vara, ateliere de lucru si sesiuni de training intensiv.

In plus, am perfectat parteneriate institutionale active cu AIPPIMM (Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, de sub egida Ministerului Economiei), cu CRFB (Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala din Bucuresti, de sub egida ANFP) si cu ACRAFE (Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene).

Pana acum, peste 250 de persoane din sectorul public sau din cel privat au urmat cu succes aceste cursuri, iar mai bine de 2500 alte programme de informare/consilere personalizata/training in toate regiunile tarii.

Pentru toti aceia care resimt nevoia unei certificari solide a competentelor si abilitatilor intr-o viziune panoramica si complexa, isi doresc sa puna bazele unui nou decolaj in cariera sau sa treaca la depunerea unor cereri de finantare ori planuri de afaceri de perspectiva, informam ca pana in data de 12 martie 2010 sunt deschise inscrierile pentru grupa a XIII-a a cursului online care va incepe in a doua parte a lunii martie 2010.

Coordonarea stiintifica este asigurata de Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU, Trainer in cadrul Team-Europe a Comisiei Europene in Romania, Seful Departamentului de Integrare Europeana al Institutului de Economie Mondiala al Academiei Romane.

ATENTIE: numarul de locuri este limitat la maxim 20, iar inscrierea se face in ordinea primul venit-primul servit.

Pentru informatii complete asupra Pachetului de Beneficii ale participarii, programei de studiu si costurilor aferente, cei interesati sunt invitati sa consulte site-ul www.StructuralFunds.ro sau se pot adresa secretariatului nostru la telefon/fax: 021.2304997; e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.