Daca vrei sa intalnesti experti in managementul proiectelor vino la Conferinta Finantare.ro!

Conferinta Finantare.ro de la Bucuresti (4 octombrie 2012) va ofera posibilitatea de a va intalni cu doamna Constanta Bodea – Presedinte al Asociatiei Project Management Romania, doamna Simona Bonghez – Consultant si trainer in Managementul Proiectelor si doamna Victoria Cupet – President of IIBA Romania Chapter.

Constanta Bodea – Presedinte al Asociatiei Project Management Romania

Este profesor dr. la Departamentul de Informatica si Cibernetica Economica, Facultatea CSIE, Academia de Studii Economice din Bucuresti (www.dce.ase.ro). Preda discipline de managementul proiectelor si inteligenta artificiala si este conducator de doctorat, coordonand teme, inclusiv de managementul proiectelor. Este presedintele Asociatiei Project Management Romania (www.pm.org.ro) si coordonatorul comitetului de educatie si training al International Project Management Association (IPMA), din anul 2007.

A participat la numeroase proiecte nationale si internationale in domeniul educatiei, informaticii si cercetarii, coordonand peste 50 astfel de proiecte. In prezent este responsabilul unui proiect cu finantare europeana (POSDRU) pentru perfectionarea pregatirii profesorilor de liceu care predau discipline economice, si este implicata, ca expert, in proiectul de asistenta tehnica pentru utilizarea TIC in scoli si biblioteci locale, finantat de Banca mondiala, beneficiar MCSI. A elaborate numeroase lucrari de specialitate in domeniul managementului de proiect, lucrari publicate in tara si strainatate.

Simona Bonghez – Consultant si trainer in Managementul Proiectelor

Simona Bonghez este membra a PMI Leadership Institute Advisory Board si Director al Confucius Consulting, companie specializata in servicii de consultanta si training in managementul proiectelor.

Simona are peste 15 ani experienta in management de proiect si ofera consultanta si traininguri specializate in acest domeniu de peste 10 ani. Cunostintele si experienta ei sunt dovedite de trei certificari internationale in domeniu: Certified Senior Project Manager (IPMA), Project Management Professional (PMI) si PRINCE2 Practitioner (OGC).

Simona sustine traininguri pentru pregatirea in vederea certificarii PMP, sesiuni de instruire in vederea certificarii IPMA precum si consultanta in management de proiect. Este deseori solicitata ca expert in managementul proiectelor sau ca auditor in proiecte in derulare.

Victoria Cupet – President of IIBA Romania Chapter

Victoria Cupet is the President of IIBA Romania Chapter. Her research fields include project management, process management, change management and business analysis. Since 2010 she promotes the field of business analysis internationally as a writer, speaker, coach and trainer on:

-> Business Analysis
-> Project Management
-> Process Management
-> Change Management

She has the following international certifications:

-> Project Management Professional (PMP®)
-> Certified Business Analysis Professional TM (CBAP®)
-> OMG Certified Expert in BPM (OCEB®)
-> OMG Certified Systems Modeling Professional (OCSMP®)
-> OMG Certified UML Professional (OCUP®)
-> NLP – Master IANLP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.