Dacian Ciolos despre inlocuitorul lui Ghinea: Ma gandesc la un om din interiorul ministerului, nu o sa fie un interimat

dacian_ciolos.jpg

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca are in vedere desemnarea unei persoane din Ministerul Fondurilor Europene (MFE) ca inlocuitor al lui Cristian Ghinea la sefia ministerului si a adaugat ca nu va fi vorba de un interimat.

“Ma gandesc la cineva din interiorul ministerului, pentru ca vreau sa asiguram continuitate. O sa va anunt in perioada imediat urmatoare. Este un minister prea important sa ne jucam cu interimate. Acolo, chiar daca e vorba de inca doua luni, e o perioada cu o activitate intensa acolo, pentru ca pregatim procedura, asa-zisa procedura de desemnare sau de acreditare a autoritatilor de management, a structurilor care gestioneaza fondurile europene. Mai avem de dus la bun sfarsit programul de rezolvare a conditionalitatilor ex ante. Deci, e important sa fie un ministru plin”, a sustinut Dacian Ciolos.

Despre plecarea lui Cristian Ghinea de la sefia MFE, urmand sa candideze din partea Uniunii Salvati Romania, premierul a spus ca l-a incurajat sa faca politica.

“Am mai spus ca asta e un lucru bun sa fie ministri, secretari de stat, oameni tineri care se angajeaza in politica. L-am incurajatsi ii doresc sincer mult succes”, a spus Ciolos.

Miercuri, premierul a participat la dezbaterea “Romania: oportunitati de investitii intr-o economie globala plina de provocari”.

Secretarul de stat Dragos Cristian Dinu ar putea fi desemnat ministru al Fondurilor Europene, dupa ce Cristian Ghinea si-a inaintat demisia miercuri.

Sursa: Agerpres

One thought on “Dacian Ciolos despre inlocuitorul lui Ghinea: Ma gandesc la un om din interiorul ministerului, nu o sa fie un interimat”

  1. Ecaterina spune:

    Cel mai bun ministru al MFE a fost Eugen Teodorovici. Stia bine ce are de facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.