POR: S-a lansat in consultare Ghidul solicitantului pentru conectarea nodurilor secundare si tertiare la infrastructura TEN-T – ITI Delta Dunarii

ghid-consultare.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a publicat, spre consultare publica Ghidul Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Axei prioritare 6 -„ Imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala”, Prioritatea de investitie 6.1. – „Stimularea mobilitatii regionale prin conectarea nodurilor secundare si tertiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale“, Apel dedicat Investitiilor Teritoriale Integrate Delta Dunarii (ITIDD).

Eventualele observatii si propuneri pot fi transmise, la adresa [email protected]ap.ro, pana la data de 25 noiembrie 2016.

Obiectivul specific al acestei prioritati de investitie il reprezinta cresterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale si urbane situate in proximitatea retelei TEN-T prin modernizarea drumurilor judetene.

Finantarea disponibila in cadrul acestei prioritati se adreseaza unitatilor administrativ-teritoriale judet, singure sau in parteneriat cu alte unitati administrativ-teritoriale din zona de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii, asa cum aceasta este prezentata in Strategia Integrata de Dezvoltare Durabila a Deltei Dunarii.

Sunt eligibile numai Investitiile Teritoriale Integrate Delta Dunarii.

Valoarea eligibila acordata prin finantare pentru un proiect este de minimum 1 milion euro si maximum 5 milioane euro.

Descarca Ghidul

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.