Darius Valcov: Guvernul asteapta sa primeasca avizele CSAT pentru a adopta prima rectificare bugetara din acest an

13-7489032-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpg

Premierul Viorica Dancila sustine o declaratie de presa privind detaliile rectificarii bugetare, in sala Transilvania a Palatului Victoria din Capitala, joi, 2 august 2018. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Consilierul economic al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a declarat, sambata, ca Guvernul asteapta sa primeasca avizele CSAT pentru a adopta prima rectificare bugetara din acest an, decizia finala in acest sens apartinand prim-ministrului.

Intrebat daca Guvernul va aproba, saptamana viitoare, rectificarea bugetara, Darius Valcov a raspuns: „Este decizia doamnei prim-ministru, noi suntem pregatiti. Nu stim daca au venit si avize de la CSAT pentru bugetele SRI, SIE, Administratia Prezidentiala, si asa mai departe, dar in momentul in care vor fi si aceste avize, daca ele sunt necesare, rectificarea va trebui sa fie aprobata”.

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a publicat pe 6 august proiectul primei rectificari bugetare din 2018, despre care precizeaza ca este „pozitiva” si ca a fost elaborata „cu incadrarea in tinta de deficit bugetar de 2,97% din PIB”.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.