Oportunitate pentru antreprenorii romani: Fonduri europene de pana la 60.000 euro fiecare, pentru tehnologii pentru masini conectate

bani16.jpg

Antreprenorii romani din domeniul tehnologiei pot obtine granturi de pana la 60.000 de euro fiecare intr-un accelerator de afaceri european destinat startupurilor dedicate tehnologiilor pentru „connected cars” – masini conectate, la care se fac inscrieri pe internet.

Startupuri si alte firme mici si mijlocii din toata lumea, inclusiv din Romania, pot aplica online, AICI, la selectia pentru acceleratorul Impact Connected Car, pana pe 18 octombrie 2018, ora 17.00, ora Europei Centrale. Accelartorul Impact Connected Car are 3 subdomenii: securitate, asistenta pentru sofer si confort.

Antreprenorii pot obtine fonduri nerabursabile de pana la 60.000 de euro, fara sa li se opreasca parti sociale din firme. in total, bugetul alocat este de 2,1 milioane de euro, prin programul Horizon 2020, al Uniunii Europene.

De asemenea, programul de accelerare cuprinde sesiuni de mentorat si acces la companii mari care pot aduce unui startup investitii ce pot ajunge la 200.000 de euro in total.

Acceleratorul de afaceri Impact cauta startupuri si IMM-uri care au un CEO (director general) si un CTO (director tehnic), fondatori dedicati full-time proiectului, care au macar un MVP (un produs minim viabil), vor sa intre pe piata in cel mult 6-9 luni, vor sa obtina o runda de investitii in 6-9 luni si sunt disponibile sa demareze colaborari cu mari companii in 6-9 luni.

Printre partenerii acceleratorului de afaceri Impact Connected Car se numara grupul PSA, Bosch, Federatia Internationala de Automobilism etc.

Tehnologiile tip „connected car” isi propun sa faca din automobilele obisnuite vehicule conectate la internet, cu diverse obective, cum ar fi diagnoza tehnica la distanta, geolocalizare, alarmare in caz de accident, gestionare de parcuri auto si altele.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.