DE CE?

DE CE s-a prelungit termenul pentru depunerea proiectelor strategice pe POS DRU?

http://www.fseromania.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=54/#st25

DE CE Corigenda la ghidurile Solicitantului s-a publicat vinerea, după orele de program normal (adică spre seară)?

Clientul pentru care lucrez s-a bucurat când a auzit vestea, eu nu. DE CE?

Știu sigur că la sfârșitul lunii plec în concediu, primul după ceva ani planificat și organizat temeinic. În rest, conform bancului:

– Ce faceți dacă ați câștiga cele peste 10 milioane la loto 6/49?

– Îmi plătesc datoriile la prieteni.

– Și restul, sunt totuși 10 milioane?

– Restul SĂ MAI AȘTEPTE…….

About Adrian Stoia

In urma cu ceva timp, cineva m-a intrebat cu ce ma ocup. Pentru ca in acel context nu am vrut sa-i raspund direct, am ales o varianta evaziva – i-am spus ca sunt scriitor. La intrebarea Ce fel de scriitor? Am fost nevoit sa-i spun ca de fapt scriu proiecte/cereri de finantare pentru fonduri UE. Imediat persoana respectiva a aratat un interes deosebit fata de acest subiect (lucru de care m-am ferit – nu era nici locul nici momentul pentru asa ceva) si a inceput sa-mi spuna ca vrea o finantare pentru… NU SUNT PERFECT. Am scris proiecte care in urma evaluarii au obtinut rezultate bune dar si proiecte cu rezultate mai slabe (punctaj rezultat in urma evaluarii), in functie de client – si evident conteaza relatia cu acesta, modul in care este dispus sa furnizeze informatiile necesare – dar si inspiratia mea la momentul respectiv (ceea ce nu suna profesional dar nu sunt un robot si stiu ca nu sunt perfect).

One thought on “DE CE?”

  1. Mihaila Raul spune:

    De ce? Mai au unii de pus proiecte si nu apuca sa termine, sau s-au depus prea putine. Tot timpul m-am intrebat de eficienta acestor proiecte strategice. Poate ca mai eficiente (dar indicutabil mai greu de administrat) sunt proiectele mai mici, locale. Asa s-ar absorbi banii cu siguranta. Si cred ca astfel absorbtia fondurilor ar fi mult superioara. Proiectele strategice se adreseaza mamutilor. iar mamutii, ca si dinozaurii, nu sunt adaptati si sunt pe cale de disparitie. M-am intrebat totdeauna care e logica acestor proiecte strategice (in afara de reducerea volumului de munca). Pe cine ajuta ele? care e scopul lor? Cine a decis aceasta abordare pe care eu o consider gresita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.