Dezbatere publica privind imbunatatirea sistemului de finantare a programelor, proiectelor si actiunilor culturale

ghid-program.jpg

Evenimentul va avea loc in data de 14 mai 2018, incepand cu orele 11.00, la sediul ministerului din Bd. Unirii nr. 22, Sector 3, Bucuresti, et. 3, sala 315-317.

Proiectul de lege vizeaza clarificarea unor termeni din cuprinsul O.G. nr. 51/1998, precum si unele aspecte legate de administrarea si gestionarea Fondului Cultural National, in contextul actiunilor culturale de anvergura din perioada urmatoare, printre care se numara: Centenarul Marii Uniri, asigurarea Presedintiei romane a Consiliului UE, „Timisoara, Capitala Europeana a Culturii 2021” etc.

Persoanele interesate sa prezinte verbal propunerea lor in cadrul dezbaterii publice vor avea la dispozitie cinci minute pentru prezentare, cu posibilitatea prelungirii timpului alocat, daca numarul de participanti va permite acest lucru. Acest interval a fost stabilit pentru a oferi unui numar cat mai mare de participanti posibilitatea de a-si exprima propunerile si sugestiile referitoare la proiectul de act normativ.

Persoanele sunt rugate sa se inscrie la cuvant pe adresa de e-mail [email protected] sau direct la sediul institutiei, la Registratura (in intervalul orar 08.30-17.00) pana in data de 10.05.2018, inclusiv.

La aceasta dezbatere sunt invitati sa participe, in limita locurilor disponibile in sala, toti cei interesati: persoane fizice si juridice, organizatii ale societatii civile, organizatii neguvernamentale, reprezentantii institutiilor publice interesate, ai mass-media etc.

Mentionam faptul ca propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultarii publice se mai pot transmite pana joi, 10 mai 2018, ora 15.00, pe adresa de e-mail [email protected] Materialele transmise vor purta mentiunea: ”Consultare publica referitoare la modificarea O.G. nr. 51/1998”.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la telefon: 021.222.82.91, e-mail: [email protected], persoana de contact Simona Strajeriu, consilier Biroul Comunicare si Dialog Social.

Sursa: Cultura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.