Finantare pentru ONG-uri care doresc sa deruleze actiuni de implicare in comunitate

fb-post-cif-01.png

Noul apel de proiecte al Fondului pentru Inovare Civica (CIF) ofera finantari nerambursabile pentru organizatiile neguvernamentale care doresc sa deruleze actiuni de implicare in comunitate. Finantarea fiecarui proiect poate ajunge pana la 60.000 de lei.

Ajuns la cel de-al saptelea an consecutiv, Fondul pentru Inovare Civica (Civic Innovation Fund – CIF) este un program de finantare sustinut exclusiv de donatori privati. Lansat in 2012 de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, programul isi propune sa catalizeze potentialul cetatenilor de a-si transforma comunitatile. Aproximativ 150 de proiecte au beneficiat de finantare pana in prezent. CIF este derulat incepand cu 2015 in parteneriat cu Romanian American Foundation si beneficiaza de sprijinul Enel Romania, Raiffeisen Bank si Ursus Breweries.

Cele doua componente ale Fondului pentru Inovare Civica sunt: Inovare civica, respectiv Mobilizare civica in vederea accesului imbunataţit la energie.

Pot candida in cadrul prezentului apel de proiecte al Fondului pentru Inovare Civica organizatii neguvernamentale infiintate in Romania, in calitate de unic aplicant sau in parteneriat cu alte organizatii neguvernamentale, grupuri civice, institutii publice sau firme. Termenul limita pentru depunerea scrisorilor de intentie este 20 iunie 2018, ora 16.00, prin incarcare online pe platforma www.finantare.fdsc.ro.

Mai multe detalii privind modalitatea de aplicare si criteriile de eligibilitate si de selectie a proiectelor se gasesc in Ghidul solicitantilor, disponibil pe www.finantare.fdsc.ro.

Sursa: stiri.ong

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.