6 thoughts on “Doina Cornea: Demonstratiile de marti, asemeni mineriadelor”

 1. Marian GHIONU spune:

  Doina Cornea considera ca manifestatiile care au avut loc în mai multe orase din tara si in Capitala ii amintesc de mineriade. Celebra dizidenta apreciaza ca acestea reprezintă un gest disperat al lui Traian Băsescu, care simte ca pierde teren.
  “E o rusine ca sunt oameni care se preteaza la asa ceva. (…) Eu sunt aproape sigura, sau ceea ce am vazut la televizor mi-aduce aminte de mineriade. Am fost adesea la Bucuresti atunci si am vazut cum era manipulata populatia Bucurestiului”, a declarat Doina Cornea, la RTV.

  Doina Cornea sustine ca pentru o asemenea manipulare trebuyie sa fie agenti printre protestatari si ca “se vedea pe multe chipuri ca erau oameni nu de o calitate buna”.

  Doamna Cornea are foarte mare incredere in viitorul premier Klaus Iohannissşi a calificat protestele drept un gest de disperare al presedintelui in functie.

  Fosta dizidenta a explicat ca Traian Basescu nu stie sa pirada, facand o comparatie cu Calin Popescu Tariceanu, care “a stiut sa piarda cu eleganta, cu generozitate, nu a daunat deloc partidului si merge mai departe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.