Donor.ro – site pentru donatorii de sange

S-a lansat primul site de interconectare a donatorilor de sânge cu cei care au nevoie de această esență a vieții.

Ideea a plecat de la Dan Zaharia, dupa care s-a creat un grup de initiativa.

Iată cuvintele domnului lect. dr. Florin Sarbu, membru al acestui grup:

Cu câteva luni în urma, împreună cu câțiva prieteni și studenți am creat un grup de inițiativă pentru a rezolva o situație neplăcută: lipsa informațiilor privind posesorii anumitor grupe de sânge. Asa a luat ființă www.donor.ro.
Probabil ca, mulți dintre noi nu suntem donatori înrăiți, dar dacă am primi un mesaj automat cu cazurile deosebite, în care este nevoie urgenta de propria grupa de sânge, ne-am duce la Centru de Transfuzii și Recoltări Sanguine sau unde este nevoie de sânge.
Site-ul nu pune la dispoziția celor care au nevoie de sânge de datele dumneavoastră de contact, dar da posibilitatea acestora sa transmită cereri de sânge indirect prin intermediul aplicației web donor.ro.
Dacă vă place ideea, vă rog sa vă înscrieți pe site, pentru că înainte de a transmite cereri de sânge este nevoie de o masă critică de utilizatori.
Site-ul este in versiunea 1.0, nu ultima. Sugestiile și promovarea sunt binevenite.

Sănătate și sa dea Domnul să nu aveți nevoie de acest site,
lect. dr. Florin Sîrbu”

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

0 thoughts on “Donor.ro – site pentru donatorii de sange”

  1. Multumesc pentru observatie Florin. Am facut corectia in text.

  2. Florin Sirbu spune:

    Nu sunt initiatorul acestui site.
    Ideea a plecat de la Dan Zaharia, dupa care s-a creat un grup de initiativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.