Dragos Paval, fondatorul Dedeman vrea sa faca un fond de investitii cu capital de risc pentru antreprenorii din Romania

bani-716x300.jpg

“Un fond de investitii de tip venture capital in valoare de 10 milioane de euro va fi infiintat in 2017“, a declarat fondatorul Dedeman, Dragos Paval. Paval a declarat ca vrea sa investeasca intr-o noua generatie de antreprenori, fondul de investitii fiind atat pentru startup-uri cat si pentru companii mari cu potential de crestere.

Va fi un fond de investitii  al familiei. Va fi atat pentru companii startup – venture capital – cat si pentru companii mature, cu potential mare de crestere. Noi, ca si companie, avem vizibilitate“, a declarat fondatorul Dedeman.

Dragos Paval are in plan sa investeasca pentru inceput 10 milioane de euro,  investitiile fiind exclusiv pentru afacerile si companiile  din Romania. ” Investind aici si crescand alte firme, ne va fi mai bine tututor. Am incredere ca e mai inteligent sa investim aici decat in afara.O sa investim si in afara, pentru ca Romania are nevoie de companii care sa se extinda.

Dar, in acelasi timp, cred ca e bine sa investim aici(…) Il vom duce la cateva zeci de milioane de euro. Vom pleca cu zece milioane si il vom duce unde e necesar. Investitiile vor fi in Romania. Evident ca e un fel de a creste afaceri noi aic “, a explicat acesta.

Totodata, fondatorul Dedeman a anuntat ca tot in 2017 doreste sa creeze un al doilea fond de investitii dar pe zona de imobiliare.

Sursa: Profit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.