Dupa concedieri masive, SoundCloud primeste finantare de 170 milioane dolari

SoundCloud-anunta-concedieri.png

Cu putin timp in urma, platforma de muzica prin streaming SoundCloud a anuntat ca isi va concedia 173 de angajati, adica 40% din intreaga echipa si inchiderea biroul din San Francisco si pe cel din Londra din cauza problemelor financiare. insa, cel mai cunoscut brand in materie de audio-streaming pare sa fie salvat de la faliment dupa o investitie de 170 milioane si o noua conducere formata din fosti sefi de la Vimeo.

In urma finantarii venite din partea investitorilor The Raine Group sii Temasek, CEO-ul si cofondatorul SoundCloud, Alex Ljung a fost nevoit sa se retraga de la conducerea companiei, el nu paraseste de to brandul creat de el, pastrându-si un rol onorific, de presedinte al acesteia.

Noul CEO al SoundCloud va fi Kerry Trainor, fost sef al Vimeo, iar noul COO este tot un nume important din cadrul Vimeo, unde a detinut aceeasi functie, Mike Weissman.

Noii investitori detin acum peste 50% din companie, potrivit BusinessInsider.

In ultima perioda au circulat zvonuri potrivit carora mai multe companii au vrut sa cumpere SoundCloud, cel mai des fiind amintit Deezer.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.