Edy Spedition a intrat in paienjenisul fondurilor de investitii

edy-spedition.jpeg

Sediul din Deva al firmei Edy Spedition a fost asediat, pe de o parte de angajatii societatii, si pe de alta parte de reprezentantii administratorului judiciar, desemnat in urma deschiderii procedurii de insolventa. Angajatii firmei nu au fost lasati sa intre in curtea unitatii de catre fortele de ordine aduse de societatea Rovigo, administratorul judiciar al Edy Spedition.

Mai mult, nici angajatii Rovigo nu au putut intra in sediul firmei unde s-au baricadat reprezentantii actionarului majoritar care contesta procedura de insolventa.

Cel mai mare transportator rutier din sud-estul Europei este pe cale sa-si inchda portile la nici jumatate de ani de la decesul fondatorului companiei, omul de afaceri Alin Popa.

Un fond de investitii similar cu falimentul

Problemele pentru firma Edy Spedition au inceput in anul 2005 cand fondatorul companiei, Alin Popa a vandut 17,5 la suta dijn actiuni unui fond de investitii administrat de Westerham Holding BV, firma controlata de misteriosul personaj Horea Manda. Pentru aportul de capital cu care a venit in firma, investitorul a primit, pe langa cele 17,5 la suta din actiunile companiei si dreptul de veto in Consiliul de Administratie.

Mai multe detalii: Romania Libera.ro

One thought on “Edy Spedition a intrat in paienjenisul fondurilor de investitii”

  1. Micu Dorutu spune:

    tinar 25 ani,casatorit domeniul de calificare ”mecanic auto si sofer cat B .as dori sa lucrez la sc.dv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.