Elemente de continut TenStep in domeniul MP circula in piata sub forma piratata

TenStep Romania semnaleaza opinia publica asupra aparitiei in piata a unor materiale piratate pentru informare si instruire in Managementul Proiectelor, realizate prin copierea neautorizata, incompleta si incorecta a unor elemente de continut TenStep.

Materialele piratate preiau elemente de continut TenStep iar modalitatea lor de elaborare are, mai degraba, menirea de a dezinforma publicul decat de a servi obiectivului lor initial.

TenStep Romania intelege faptul ca fenomenul pirateriei afecteaza produsele cu adevarat valoroase, insa tine sa-i atentioneze pe potentialii utilizatori ai acestor copii ilegale ca beneficiul real nu poate fi castigat decat accesand materialele originale TenStep.

Utilizarea unor materiale incorecte poate genera prejudicii grave celor care le utilizeaza, conducand la intelegeri eronate asupra subiectelor discutate si in consecinta, la performante slabe in practicarea profesiei sau in sustinerea examenului de certificare PMP (Project Management Professional).

TenStep Romania respecta toate regulile concurentiale si drepturile de proprietate intelectuala, asa cum sunt ele prevazute de legislatia romaneasca si incurajeaza o atitudine similara din partea celorlalti actori ai pietei, in vederea mentinerii unui mediu concurential proprice dezvoltarii pietei serviciilor de instruire din Romania.

Toate programele de instruire livrate de TenStep sunt recunoscute de catre Project Management Institute (PMI), compania noastra fiind primul furnizor de training din Romania, abilitat drept Registered Education Provider (R.E.P.). Aceasta recunoastere internationala garanteaza atat respectarea cu strictete de catre TenStep a standardului Project Management Body of Knowledge (PMBok Guide) cat si satisfacerea celor mai exigente cerinte privind continutul si metodologia de livrare a cursurilor.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office.
Pentru mai multe detalii vizitati website-ul TenStep.ro.

PMP, PMI, R.E.P sunt marci inregistrate ale Project Management Institute.
TenStep este marca inregistrata a TenStep, Inc., USA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.