Intrare in elita consultantei internationale

Sanse sporite pentru accederea romanilor in elita consultantei internationale

prin parteneriatul EUROLINK– Knowledge Management Institute

~ Bucuresti, 5 iunie 2009 ~

Mii si mii de specialisti in domeniul proiectelor – de la evaluator, auditor, analist economic-financiar, expert in managementul riscului / analiza de senzitivitate pana la project manager sunt inca vital necesari absorbtiei mai accelerate a fondurilor UE in Romania si in intreaga zona a Europei Centrale si de Est.


Cunoasteti faptul ca de acum inainte cea mai flexibila, prompta si sigura intrare in elita consultantei internationale este valabila si in Romania? Cel mai intelept este sa verificati pe cont propriu, beneficiind de costuri/conditii fara concurenta, prin sistemul in 3 pasi, brevetat de International Knowledge Management Institute (IKMI)-kminstitute.org pentru a avea acces la cea mai selecta certificare/recrutare in echipe de managementul proiectelor. Studiile de caz sunt realizate si aplicate, in parteneriat cu HouseofEurope.ro, pe programele UE cu finantare nerambursabila rapida pentru IMM. Prima sesiune are loc la sediul Consortiului Parteneriatului Strategic – Bucuresti, 5 iunie 2009. Aceasta sesiune de formare va fi coordonata personal de reprezentantul IKMI pentru Europa de Est, Dl Octavian SERBAN, MBA la George Town University / Certified Knowledge Manager, Presedintele Agentiei Knomacons. Cuvant de deschidere: Presedintele Executiv al EUROLINK-House of Europe, Dl Sever AVRAM, Consultant in Relatii Publice si Lobby.

Parteneri Media: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, ComunicateMedia.ro, Comunicatii Mobile, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – Platforma “EU-RO Clearing Funds”.

Mentionam ca numarul maxim de participanti este de 15 persoane/sesiune, iar inscrierile se fac conform principiului “primul venit-primul servit”. Pentru informatii detaliate, va rugam sa consultati siteul www.StructuralFunds.ro sau sa ne contactati la tel.: 021.2304997; e-mail: [email protected] .

Pentru conformitate,

Platforma EU-RO Clearing Funds

c/o EUROLINK-House of Europe

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.