Euromontana in Romania: cea de-a XI-a Conventie europeana in domeniul ariilor montane si patrimoniului cultural, 25-27 septembrie 2018, Vatra Dornei

euromontana.jpg

Euromontana, asociatie internationala fondata in 1996, implicata in dezvoltarea durabila a zonelor montane, organizeaza la Vatra Dornei, in perioada 25-27 septembrie a.c., cea de-a XI-a Conventie europeana a zonelor montane pe tema patrimoniului cultural.

Titlul conferintei: “Patrimoniul cultural ca motor al creativitatii, inovarii si dezvoltarii socio-economice pentru viitorul zonelor montane”.

O vizita de studiu (prezentare in anexa) este prevazuta pe durata unei zile, iar conferinta se va desfasura timp de 2 zile. Cu acest prilej, participantii interesati de zonele de munte vor avea oportunitatea de a dezbate si analiza valoarea adaugata a acestor comunitati din punct de vedere cultural, domeniu considerat un potential motor de dezvoltare pentru viitor.

Detalii si program pe pagina oficiala: https://www.euromontana.org/en/events/2018-xiemes-assises-europeennes-de-la-montagne-vatra-dornei/ ; contact pentru alte informatii: [email protected] inscrierile pentru participare se vor deschide la jumatatea lunii aprilie a.c.

Atentie: exista o taxa de participare pentru cele 3 zile ale evenimentului.

ANEXA

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.