EUSol – Solutii europene pentru afaceri

Agentia de publicitate BTL Design organizeaza la Iasi, la Hotel Unirea, conferinta EUSol, Solutii Europene pentru Afaceri, pe 1 octombrie, la ora 9.00, si la Bacau, a doua zi, pe 2 octombrie, la ora 9.00, la Hotel Decebal. In cadrul acestei conferinte, companiile iesene si bacauane vor putea asculta, in plenara a doua, studii de caz pentru accesarea fondurilor europene.


Evenimentul face parte dintr-o serie de conferinte dedicate mediului de afaceri din marile centre economice ale tarii. Partenerii conferintei de la Iasi sunt Progesa & Partners, Eximbank, Coface Romania, Rina, Ariana. Partenerii conferintei de la Bacau sunt Progesa&Partners, Compania de Factoring, Coface Romania, Rina, Ariana.

Accesul reprezentantilor companiilor la eveniment este gratuit, simpozioanele dorindu-se o platforma de informare a mediului de afaceri, si un prilej de schimburi directe intre companiile care doresc sa acceseze fonduri europene, si cele care sustin acest demers.

Conferinta este structurata in doua parti, si este moderata, la Iasi, de Ion Radu, manager al BTL Design. Coorganizator al evenimentului este Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale, iar la Bacau, coorganizator este si Agentia de Dezvoltare Locala. La Bacau, conferinta va fi moderata de Dan Octavian, Managing Partner al Progesa&Partners.

Prima plenara va aborda temele solutii de eficientizare a afacerilor, solutii de finantari din fonduri europene si guvernamentale, de securizare a afacerii, si in general va incerca sa raspunda intrebarii: "Cum ne finantam printr-un proiect de accesare a fondurilor europene?" Aici, companiile vor putea asculta interventii ale Eximbank si Coface Romania.

La Bacau, companiile vor putea asculta interventii ale Companiei de Factoring, din partea careia Gabriela Iordachescu va prezenta "O alternativa de factoring".

Va urma Coface Romania, al carei reprezentant va vorbi despre cum ne putem asigura afacerea.
Toti vorbitorii au o vasta experienta in domeniile in care activeaza si sunt la dispozitia reprezentantilor companiilor iesene si bacauane care vor participa la eveniment, pentru intrebari si detalii suplimentare.

In cea de-a doua parte a evenimentului, organizatorii de la BTL Design au dorit sa programeze prezentarea studiilor de caz in care sa se analizeze etapele accesarii fondurilor europene, precum si problemele intampinate in constructia si derularea proiectelor din fonduri europene.

Astfel, un reprezentant al OTIMMC va face o prezentare generala a POS-Cresterea Competitivitatii Economice Axa prioritara 1 – Un sistem inovativ de productie.

In continuarea evenimentului, consultantii de la Progesa & Partners vor prezenta studii de caz (POS-Cresterea Competitivitatii Economice) Axa prioritara 1 – Un sistem inovativ de productie.

Companiile prezente in sala vor putea sa puna in mod direct intrebari consultantilor si se vor putea inspira din cazuri concrete pentru intocmirea propriilor proiecte.

Aceste prezentari au fost foarte interesante si interactive in editiile precedente ale EUSol, desfasurate la Cluj pe 17 septembrie, si la Timisoara, pe 18 septembrie. Plenara a doua s-a prelungit datorita interesului manifestat de reprezentantii companiilor prezente in sala pentru aceste studii de caz.

Partenerii media ai conferintei sunt Kiss FM, Adevarul, Smartfinancial, Smartbank, Finantare.ro, Startups.ro, Ziarul de Iasi, Evenimentul, si Ziarul de Bacau.

Agentia BTL Design este organizator de evenimente corporate sub brand propriu, si in acest moment deruleaza doua programe de evenimente in domeniul economic: "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" ce s-a desfasurat anul acesta in 27 de orase, si "EUSol – Solutii europene pentru afaceri" ce se va derula pana la sfarsitul anului in sase editii.

Orice alte detalii, ca si fotografii de la evenimentele trecute, puteti sa gasiti la www.btldesign.ro. Pentru orice alte informatii, va stau la dispozitie: Gabriela Malcinschi, la telefon 0724229024, sau prin e-mail la [email protected], [email protected]

Despre BTL Design

Din 2003 BTL Design este specializat in promovarea B2B si este unul dintre mari organizatori de evenimente de afaceri din tara.

Are deasemenea o oferta variata de servicii: publicitate "below the line", publicitate neconventionala, realizare de strategii complexe de comunicare si relatii publice, oferirea de suport logistic pentru organizarea unor intalniri societatea civila – administratie publica (factori politici, sociali, mediu de afaceri), organizarea unor evenimente speciale (conferinte, mese rotunde, workshop-uri), elaborarea mapelor de presa, concepere conferinte, seminarii, gestionarea relatiilor cu mass-media (interviuri, realizarea de poze, articole).

Aria de activitate a societatii se extinde in functie de cerintele fiecarui client. BTL Design realizeaza campanii publicitare care au efecte imediate, corelate cu ajutorul acordat clientilor pentru realizarea obiectivelor pe termen lung.

Sursa: Managementul-Proiectelor.ro, 1 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.