Noua Generatie Tanara a antreprenorilor

 

“Next Generation” este un rezultat al unui proiect finalizat cu succes in regiunea Varmland. Similar, prin urmare, acest proiect este alcatuit din doua subproiecte ce au fost infiintate pentru regiunea Dalsland pentru anii 2004-2006.

Una dintre ele este un program de formare pentru tinerii antreprenori (16-30 ani). Cel de-al doilea subproiect se bazeaza pe 5 birouri locale din regiunea Dalsland (Amal, Mellerud, Bengtsfors, Dals-si Farjelanda Ed.).

Tinerii pot primi informatii despre modalitatea in care sa inceapa propria lor companie, cum sa aplice pentru formarea profesionala in strainatate si despre cum sa gaseasca un loc de munca sau de un stagiu practic.

Scopul principal al acestui proiect este de a dezvolta si de a distribui metode, moduri de lucru si de a contribui la dezvoltarea regionala si cresterea economica in regiune.

Pe parcursul a trei ani au fost create 170 de locuri de munca (pentru mai mult de 3 saptamani), care implica 100 companii. Aproape 50 de companii au participat la retea sau la proiecte corporative.

Cost total: 2.52 milioane euro

Contact:
Uddh, Pernilla
Box 528
S – 65112 , Karlstad
Sverige
Tel.: +46-54-137-573
Fax: +46-54-137-571
E-Mail: [email protected]

Sursa: Comisia Europeana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.