Expert achizitii publice – cursuri de perfectionare certificate CNFPA

Cursul se adreseaza specialistilor din departamentele: achizitii publice si logistica; investitii; tehnic; financiar si juridic, implicati in activitatea de achizitii si investitii publice, indiferent de statutul pe care il au. Durata cursului este de 72 ore din care 24 ore de teorie si 48 ore de exercitii practice. Prima serie de cursuri din semestrul IV 2007, incepe in luna noiembrie in Bacau.

Cursul are un pronuntat caracter practic si trateaza intregul ansamblu de procese pe care le presupune o achizitie publica, de la planificarea resurselor si pana la finalizarea derularii contractelor de achizitie publica.

Absolventii vor primi o diploma de perfectionare eliberata de Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.

Taxa participare curs (cu TVA)/ pers: 900 ron (la care se pot aplica discounturi). Include: suportul de curs (format electronic si pe hartie); modele; fise de lucru; studii de caz; legislatie relevanta; alte materiale auxiliare; CD cu materiale pe suport electronic; onorariul trainerilor; pauzele de cafea.

Reduceri participanti:
– 5 % pentru inscrierea a cel putin 2 participanti din partea aceleiasi organizatii;
– 10 % pentru persoanele care au mai participat la cel putin un program de formare realizat de S.C. Interactiv Ro Consult.
Deasemenea pentru initiatorii grupului de cursanti se ofera o reducere de 85%.

Cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h.
 
Tematica cursului:
– Introducere in Achizitiile Publice Europene;
– Sistemul de achizitii publice in Romania – privire de ansamblu; principiile achizitiilor publice – responsabilitati, politici si consideratii asupra proceselor si documentatiei de licitatie;
– Noua legislatie europeana privind achizitiile si implementarea ei;
– European Green Procurement;
– Contractul de achizitie publica;
– Proceduri de atribuire a contractelor.
– Derularea contractelor;
– Codul etic in achizitiile publice;
– Parteneriatul public-privat.

Interactiv Ro Consult ofera servicii de formare profesionala si consultanta. Modulele de curs vor fi tinute de lectori si tutori certificati, cu experienta in scrierea si implementarea de proiecte europene: manageri programe, consultanti economici, consultanti pe probleme tehnice, experti financiari si alti reputati experti.

Coordonator zonal jud. Bacau si Piatra Neamt mobil: 0729 29 22 46;
Coordonator zonal jud. Botosani mobil: 0745 66 11 04;
Coordonator zonal jud. Suceava mobil: 0740 77 85 29;
Manager mobil: 0724 37 22 96.

Detalii despre orarul, locatia cursurilor si inscrieri la persoanele de contact:
Tel/Fax: 0234 57 15 04
Website: www.interactivroconsult.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.