EXPO Astana 2017 debuteaza sambata; “stindardul” Romaniei va fi laserul de la Magurele

imageResize.jpg

Expozitia Internationala EXPO Astana 2017, cu tema “Energia viitorului”, va debuta sambata, iar organizatorii estimeaza ca evenimentul va atrage peste cinci milioane de vizitatori din intreaga lume, potrivit site-ului oficial al expozitiei.

Expozitia va fi organizata pe o suprafata de circa 25 de hectare si reuneste peste 110 de tari participante. Evenimentul se va derula in perioada 10 iunie — 10 septembrie 2017.

Capitala Kazahstanului, Astana, a fost selectata in 2012 pentru a fi gazda expozitie internationale din acest an de catre membrii Biroului International pentru Expozitii.

17 sefi de stat si de guvern, parlamentari si ministri ar urma sa participe la ceremonia de deschidere a Astana EXPO-2017, potrivit ministrului de Externe din Kazahstan, Kairat Abdrakhmanov, transmit Itar-TASS si Kazinform.

Printre personalitatile care vor lua parte la ceremoniile din capitala Kazahstanului se afla Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, presedintele Chinei, Xi Jinping, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, premierul luxemburghez Xavier Bettel, seful statului ceh, Milos Zeman, premierul Indiei, Narendra Modi, secretarul general al ONU, Antonio Guterres, alti lideri importanti din Afganistan, Mongolia, Uzbekistan, Pakistan, Tadjikistan, Belarus si Kargazstan.

Doriti sa ajungeti la Expozitia Internationala EXPO Astana 2017?

Arhipelago si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) organizeaza prima editie a Misiunii Economice sub egida Afaceri.ro in Kazahstan, dedicata participarii la Expozitia Mondiala EXPO Astana ce va avea ca tema energia verde. Misiunea va include actiuni de valorificare a potentialului de import-export, evaluare a oportunitatilor de investitii si identificarii de parteneri de afaceri si este programata in perioada 26 – 30 iunie.

Misiunea economica Afaceri.ro Expo Astana Kazahstan 2017, se adreseaza exportatorilor, antreprenorilor, in special din industria energetica si ramurile conexe, insa misiunea este dedicata tuturor celor care intentioneaza sa obtina acces pe piata kazahstaneza, sa inteleaga specificul derularii afacerilor cu aceasta tara, sa identifice parteneri de dezvoltare si/sau sa atraga investitii, si nu in ultimul rand, sa traiasca o experienta interesanta.

Tot in cadrul EXPO Astana, delegatii vor lua parte la un eveniment desfasurat la Pavilionul Romaniei, o intalnire cu firme din Kazahstan si alte companii internationale prezente la EXPO, care pot deveni parteneri, clienti, furnizori, investitori. Pe langa toate acestea, participantii vor beneficia de contacte si trenduri din piata energiei la nivelul mondial, explorarea Expozitiei Mondiale EXPO Astana, cunoasterea potentialului economic al Kazahstanului, program turistic si cultural, totul la costuri si timp optimizate.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati pagina web oficiala:
http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-expo-astana-kazahstan-2017/

Pentru a primi informatii suplimentare despre eveniment, agenda si costuri asociate participarii, puteti contacta organizatorii la adresa [email protected]

Marius Alexa
0745 501 941
[email protected]
Director Afaceri.ro

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.